Retourneren

Wanneer u onze producten online koopt, heeft u uiteraard niet de mogelijkheid om de producten voor de koop vast te houden en van dichtbij te inspecteren. Onze klanten krijgen bij een koop via internet een gegarandeerd en onvoorwaardelijk recht van ontbinding tot 14 dagen na ontvangst van de goederen. U dient een retourzending altijd aan te kondigen. Dit kan zowel per email als per contactformulier op de website. U heeft na deze aankondiging nog 14 dagen de tijd om het pakket naar ons terug te sturen. U bent als klant verantwoordelijk voor de retourkosten.

Wanneer wij het betreffende product ongeschonden ontvangen hebben, betalen wij u het volledige aankoopbedrag terug binnen 14 dagen. Wanneer u meerdere producten heeft besteld, maar slechts een (1) product (althans niet alle bestelde producten) retourneert, worden de verzendkosten niet vergoed.

Wij behouden ons het recht voor om een retour te weigeren indien het product (inclusief de verpakking) duidelijke gebruikerssporen vertoont of beschadigd is, waaronder wordt verstaan een product dat incompleet is.